Benvinguts al nostre blog!!!!


Som estudiants de primer de Magisteri. Aquest és el nostre projecte de l'assignatura d'Habilitats Comunicatives.

Esperem que ho trobeu interessant i que amb les vostres aportacions creem un espai per aprendre tots plegats.

18 mayo 2010

Aplicacions del JClic

Per utilitzar el JClic cal tenir instal la versió 1.3.1 de la màquina virtual Java, a més convé tenir instal dos elements més: el sistema WebStart, que facilita la descàrrega, instal lació i actualització de les aplicacions, i una extensió multimèdia que permeti visualitzar els vídeos i altres continguts especials de les aplicacions. En aquesta pàgina del JClic podeu trobar les instruccions d'instal lació en Windows. Linux, Solaris i Mac Os X.
JClic consta de quatre aplicacions:

JClic applet : Un "applet" que permet incrustar les activitats Clic en una pàgina web. Aquest mòdul (applet) es descarrega automàticament la primera vegada que es visita alguna pàgina que contingui un projecte JClic incrustat.

JClic player: és el programa principal, i serveix per a realitzar les activitats. Us permet crear i organitzar la vostra pròpia biblioteca de projectes, i escollir entre diversos entorns gràfics i opcions de funcionament.

JClic reports: permetrà gestionar una base de dades on es recopilaran els resultats obtinguts pels alumnes en realitzar les activitats dels projectes JClic. El programa treballa en xarxa i ofereix també la possibilitat de generar informes estadístics dels resultats.

JClic author: aquesta eina us permetrà crear, modificar i provar els vostres propis projectes JClic, en un entorn visual molt intuïtiu i immediat. També ofereix la possibilitat de convertir al nou format els paquets fets amb el Clic 3.0, i altres prestacions com la publicació les activitats en una pàgina web o la creació d'instal ladors de projectes.


A continuación us deixarem un link on explica aquestes aplicacións amb les seves característiques: http://www.deciencias.net/acticlic/paginas/jclic.htm

0 comentaris:

Publicar un comentario