Benvinguts al nostre blog!!!!


Som estudiants de primer de Magisteri. Aquest és el nostre projecte de l'assignatura d'Habilitats Comunicatives.

Esperem que ho trobeu interessant i que amb les vostres aportacions creem un espai per aprendre tots plegats.

10 junio 2010

Projecte final

Al nostre projecte final hem triat crear un Hot Potatoes perquè ens ha semblat un recurs molt interessant i, a més, permet fer diferents activitats en les que el nen interactua amb l'aplicació per arribar a l'aprenentatge. La funció del mestre és simplement explicar al principi de la tasca el funcionament general.

L'activitat està dirigida a nens de cicle inicial de primària (1r de primària), ja que és l'àmbit que estem estudiant i al qual ens volem dedicar en un futur.

El tema del nostre projecte final i que té com a base estètica el bloc són els transports. Va ser l'escollit d'entre diverses idees que teniem, ja que, a una edad tan primerenca com la dels destinataris del projecte, hi ha una gran llista de continguts que se'ls pot ensenyar. Trobem que és un tema adequat per l'edat ja que sobre els 6 anys, els nens començen a ser conscients que existeixen diversos tipus de transport i dels diferents usos que se'ls pot donar, així com de les característiques de cada un d'ells.

El projecte comença amb una petita introducció per despertar l'interés del nen i fer més fàcil la posterior resolució dels exercicis. Consisteix en dos textos amb informació sobre el tema: el primer sobre els diferents tipus de transports i el segon parla del número de persones que poden anar en cada mitjà de transport. Hem volgut, tant en la introducció com en les següents activitats, incloure imatges per a que el nen les pugui relacionar amb els conceptes i així facilitar l'aprenentatge. Hem creat les activitats tenint molt en compte l'edat dels nens perquè no fos massa fàcil però tampoc impossible de realitzar. Serà el propi nen el que, una vegada realitzi cada exercici, pugui comprovar el resultat, de manera immediata. Per a la elaboració del recurs hem consultat el manual de hot potatoes i pàgines d'internet amb exemples per veure com realitzar-ho. En quant als continguts hem consultat diversos llibres de text de cicle inicial de primària.

Com a conclusió, volem dir que ens ha agradat treballar aquest projecte i ens ha semblat un recurs molt interessant que poden utilitzar els docents de cara als seus alumnes perquè aprenguin d'una manera diferent i més dinàmica. Esperem trobar un context en el qual haver de crear un nou recurs d'aquest tipus.

Aquí teniu el link d'accès: http://dl.dropbox.com/u/5516313/hotpotato/index.htm, esperem que us agradi! :)

0 comentaris:

Publicar un comentario